o parte din serviciile pe care vi le oferim.

Mai multe motive sa colaborati cu noi!

FINANȚARE

Ce este creditul auto?

BUY BACK

Ai o masina pe care vrei sa o schimbi?

VÂNZARE ÎN REGIM DE CONSIGNAȚIE

Ce înseamnă să își vinzi mașina în regim de consignație?

ACHIZIȚIE AUTOTURISME

Suntem încântați să anunțăm noul serviciu de achiziție autoturisme. Cum funcționează?

GARANȚIE

Fiecare mașină achiziționată din parcul auto Zetec Auto Rulate beneficiază de garanție 12 luni

ASISTENȚĂ NUMERE PROVIZORII ȘI R.A.R.

Parcul Zetec Auto Rulate are la vânzare și mașini înmatriculate, dar și neînmatriculate.

COMANDĂ UN AUTOTURISM

Dacă își dorești o anumită mașină sau ceva specific, noi te putem ajuta să iți găsești mașina dorită.

SERVICIU DE LIVRĂRI AUTO

Zetec Auto Rulate asigură și serviciu de transport de autoturisme oriunde în țară pentru autoturismele achiziționate din parc nostru.

Oferim servicii complete de finanțare pentru Persoane Fizice și Persoane Juridice.

CREDITARE PERSOANE FIZICE

Ce este creditul auto?
Creditul auto este o sumă de bani pe care o poți solicita și primi de la o bancă sau de la o instituție financiară nebancară, pentru achiziția unui autoturism second-hand din parcul nostru auto.

Cum funcționează?
După ce îți alegi mașina din parcul Zetec Auto Rulate, consultanții noștri te vor ajuta să iei cea mai potrivită decizie financiară în funcție de nevoile tale. Fiecare client are un profil financiar unic, așadar toate ofertele financiare sunt personalizate.

Cui se adresează creditul auto?
Creditul auto se adresează tuturor persoanelor fizice, indiferent de veniturile încasate (chiar și celor fără venituri), persoanelor cu istoric negativ în biroul de credit și persoanelor care înregistrează venituri (salarii) în altă țară. Nu știi dacă ai istoric negativ în biroul de credit? Află mai multe informații aici.

Ce îți trebuie pentru a obține un credit auto?
Avem o veste bună: Îți trebuie doar buletinul! Iar dacă ești pensionar, îți trebuie și talonul de pensie.

Pe ce perioadă poți obține finanțare?
Perioada maximă acordată de bănci și instituțiile financiare nebancare pentru credite auto este de 60 de luni, respectiv 5 ani. Asta înseamnă că tu vei putea alege în câte rate dorești să achiți creditul auto. Mai bine decât atât, poți sta liniștit că ratele sunt fixe pe toată perioada de creditare. Dorești să afli mai multe informații despre creditul auto sau dorești să aplici pentru un credit auto? Ne poți contacta aici

LEASING PERSOANE JURIDICE

Ce este leasingul auto?
Leasingul auto este o sumă de bani pe care o poți solicita și primi de la o bancă sau de la o instituție financiară nebancară, pentru achiziția unui autoturism second-hand din parcul nostru auto pentru compania ta. Poți achiziționa una sau mai multe mașini pentru companie.

Cum funcționează?

După ce îți alegi mașina din parcul Zetec Auto Rulate, consultanții noștri te vor ajuta să iei cea mai potrivită decizie financiară în funcție de nevoile tale și ale companiei tale. Fiecare companie are un profil financiar unic, așadar toate ofertele financiare sunt personalizate.

Cui se adresează leasingul auto?
Leasingul auto se adresează tuturor persoanelor juridice, indiferent de tipul de societate (SRL, PFA, II). De asemenea, sunt acceptate și variante de leasing pentru firmele nou-înființate.

Ce îți trebuie pentru a obține un credit auto?
Lista documentelor va varia în funcție de instituția financiară aleasă. Vrei să consulți oferta? Ne poți contacta aici.

Pe ce perioadă poți obține finanțare?
Perioada maximă acordată de bănci și instituțiile financiare nebancare pentru leasingul auto este de 60 de luni, respectiv 5 ani. Asta înseamnă că tu vei putea alege în câte rate dorești să achiți creditul auto. Mai bine decât atât, poți sta liniștit că ratele sunt fixe pe toată perioada de creditare.

Ai o mașină pe care vrei să o schimbi? 
Îți dorești să faci upgrade la modelul pe care îl deții? 
Nimic mai simplu! 
Tot ce trebuie să faci este să urmezi pașii de mai jos:

1. Vii cu mașina actuală la parcul auto Zetec Auto Rulate

2. Îți alegi o altă mașină

3. Ulterior, la încheierea tranzacției, mașina veche va fi considerată avans pentru cea nouă
4. Se predau documentele mașinilor
5. Ai plecat la volanul noii mașini!
sume poate fi achitată și cash, dar și prin credit, în rate. Super simplu, nu? De asemenea, dacă optezi pentru o mașină cu un cost mai mare decât cel al mașinii tale, diferența de.

Ce înseamnă să își vinzi mașina în regim de consignație?

Să zicem că dorești să îți vinzi mașina, însă nu ai timpul necesar să îți faci conturi pe toate platformele de vânzare-cumpărare și să te ocupi de vânzarea mașinii sau poate pur și simplu nu vrei să treci prin tot acest proces. Ei bine, aici intervenim noi.
– Vei putea lăsa mașina la vânzare chiar în parcul Zetec Auto Rulate. Bonus: nu mai pierzi timpul întâlnindu-te cu toți cei care vor să vizioneze mașina.
– Mașina ta va fi fotografiată, postată și promovată pe toate platformele care aparțin Zetec Auto Rulate, dar și pe platformele partenere ca tu să nu pierzi timp creând toate acele conturi.
– Toate apelurile și mesajele sunt direcționate către parcul nostru, așadar vei avea parte de liniște
– Mașina va beneficia de același tratament de care beneficiază toate mașinile din parcul Zetec Auto Rulate – va fi răsfățată la detailing, parfumată și cosmetizată.

Suntem încântați să anunțăm noul serviciu de achiziție autoturisme. Cum funcționează?
Dacă nu vrei să pierzi timpul cu procesul de vânzare al mașinii sau ai nevoie urgentă de bănuții de pe mașină, o poți vinde direct către noi. Procesul de vânzare este foarte simplu, printr-un contract de vânzare-cumpărare care se încheie direct la parcul auto.

Fiecare mașină achiziționată din parcul auto Zetec Auto Rulate beneficiază de garanție 12 luni, indiferent de modalitatea de achiziționare (cash sau în rate). Garanția se aplică pentru motorul mașinii și cutia de viteze, pentru toate componentele interne ale acestora. Mai multe informații legate de garanție găsiți aici.

Parcul Zetec Auto Rulate are la vânzare și mașini înmatriculate, dar și neînmatriculate. Pentru cele neînmatriculate, punem la dispoziție servicii de eliberare numere provizorii și efectuare R.A.R. la cererea clientului. Toate detaliile se stabilesc împreună cu consultanții noștri.

Dacă își dorești o anumită mașină sau ceva specific, noi te putem ajuta să iți găsești mașina dorită.

Procesul este simplu, iar costurile sunt transparente:

1. Ne spui ce mașină îți dorești și câteva dotări la care te-ai gândit
2. Căutăm mașina în parcurile europene partenere și te anunțăm când găsim ceva care se potrivește solicitărilor tale
3. Îți trimitem toate infomațiile despre mașină (inclusiv imagini cu aceasta)
4. Când ne dai OK-ul, noi rezervăm mașina în baza unui avans de 20% din valoarea acesteia
5. După înregistrarea avansului, începem procesul de livrare a mașinii către tine

Pentru mai multe informații, te așteptăm la parc pentru a discuta sau ne poți apela oricând în timpul programului de lucru.

Zetec Auto Rulate asigură și serviciu de transport de autoturisme oriunde în țară pentru autoturismele achiziționate din parc nostru. Autoturismele sunt livrate pe platformă la adresa indicată de tine. Serviciul de livrare se efectuează contra-cost, costul fiind de 2.50 RON/km și va fi suportat de către client. Pentru contractarea serviciului, ne puteți contacta pentru a stabili toate detaliile de transport necesare.